Sweden Technology Fast 50

Sweden Technology Fast 50

Deloitte Sweden Technology Fast 50 är en rankning och utmärkelse av Sveriges snabbast växande teknikföretag.

Årets vinnare presenteras 26 november

Vilket är Sveriges snabbast växande teknikföretag 2019? Se alla bolag som kvalificerat in på årets rankning här. Vinnaren presenteras den 26 november.
Läs mer

Grattis till 2018 års vinnare!

Sweden Technology Fast 50 har under många år domineras av mjukvaruföretag, med media och underhållning på en stark andraplats. Spelutveckling och innovativa marknadsföringslösningar har nu helt tagit över topp placeringarna på listan och media och underhållning har en genomsnittlig tillväxt på över 10 000 procent 2018 även om mjukvaruföretagen fortsatt till antalet är flest.

Tillväxt 15 522%

|

Media and Entertainment

1.

Hazelight

Hazelight är spelstudion som utmanar de kreativa normerna i spelbranschen med unika idéer, banbrytande design och fängslande berättelser.

Läs mer

Tillväxt 5 722%

|

Software

2.

Truecaller

Truecaller är ett av världens ledande mobila appar inom kommunikation med tjänster som nummerupplysning, blockering av oönskade samtal eller SMS och mobila betalningar.

Läs mer

Tillväxt 4 591%

|

Media and Entertainment

3.

APPRL

APPRL gör det möjligt för e-handlare att få full insikt i den data och försäljning som genereras av influencer- och performance marketing.

Läs mer

Tillväxt 4 441%

|

Media and Entertainment

4.

G-Loot

G-Loot är världens första e-sportsaktör online för både mobil och PC, där spelare tävlar mot varandra och vinner riktiga pengar.

Läs mer

Tillväxt 3 903%

|

Media and Entertainment

5.

Adfenix

Adfenix är en ledande marknadsföringsplattform för fastighetsmäklare.

Läs mer
Hela listan

Våra samarbetspartner